NAJAVLJUJEMO: ViaQA 10 – konferencija o testiranju softvera

Fotografija članka: NAJAVLJUJEMO: ViaQA 10 – konferencija o testiranju softvera

Konferencija je zamišljena kao mjesto za međusobno druženje ljudi koji se bave testiranjem i kvalitetom softvera a dobro došli i svi drugi koji se softverom profesionalno bave kao i oni koji ga svakodnevno koriste budući da se je svaki korisnik softvera u neku ruku i tester. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Prijepodnevni dio konferencije sačinjavat će stručna i jezgrovita predavanja: Integracijsko testiranje softvera u eri konvergencije (Stanislav Strešnjak, Siemens), QA proces u velikim tvrtkama (Elisabeth Spitaler, RealNetworks), Testiranje upotrebljivosti web aplikacija (Marko Dugonjic, maratz.com), Open source alati u testiranju softvera (Tihomir Kit, cmikavac.net).

Posljepodnevni su sati rezervirani za radionice Željka Filipina o testiranju web aplikacija pomoću alata Watir i Stephena Seniora koji će predstaviti jMeter, alat za testiranje performansi servera. Poseban dodatak konferenciji je izložba poznatog crtača duhovitih stripova o zgodama i nezgodama iz testerskog svijeta Andyja Glovera koji svoje radove redovito objavljuje na posjećenom blogu .

Konferencija će biti organizirana uz potporu Europske poduzetničke mreže – EEN. EEN ujedno poziva sve sudionike konferencije na sudjelovanje u bilateralnim poslovnim susretima (Business Event) u svrhu povezivanja s interesnim tvrtkama i potencijalnim partnerima, kako bi prezentirali svoju ponudu i/ili potražnju, te razmotrili moguću suradnju. Bilateralni poslovni sastanci će se održavati u intervalima od 15-30 min. Više informacija o konferenciji i registracijski obrazac moguće je naći na web stranicama konferencije – , a najnovije kratke vijesti o konferenciji mogu  se pratiti i na Twitteru .

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.