NAJAVLJUJEMO: RECRO-NET Security Day 2009

Fotografija članka: NAJAVLJUJEMO: RECRO-NET Security Day 2009

RECRO-NET Security Day 2009

Sigurnost se obično doživljava kao nužno zlo, neugodan dodatak na postojeću informacijsku infrastrukturu, pa se uz pomoć procjene rizika ocjenjuje da li se s tim uopće isplati baviti. No s druge strane sigurnost kao integralni dio informatičkog sustava smanjuje troškove i kompleksnost sigurnosnih mjera bez kompromisa.

Kako saznajemo, na konferenciji moći ćete vidjeti kako pomoću integrirane sigurnosti možete smanjiti operativne troškove, poboljšati uslugu, zadovoljiti zahtjeve regulatora, omogućiti inovacije. Sigurnost informacija ovisi također i o fizičkom svijetu u kojem se ICT sustavi nalaze, tako da će biti riječi o profesionalnim rješenjima video nadzora i kako ga zamišlja kompanija koja je još od 1984. u mrežnim tehnologijama – Cisco.

RECRO-NET Security Day 2009 konferencija održat će se u hotelu Aristos u utorak 20. listopada 2009. godine, s početkom u 9:00 sati.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.