NAJAVLJUJEMO: Mobility Day 2009 u Zagrebu

Fotografija članka: NAJAVLJUJEMO: Mobility Day 2009 u Zagrebu

Mobility Day 2009 u Zagrebu

Posjetitelje konferencije očekuje i puno drugih zanimljivih tema, kao što su integracija mobilnih rješenja s novom Exchange 2010 infrastrukturom za upravljanje elektroničkom poštom i sadržajima te svi noviteti vezani uz suvremene mobilne tehnologije, kako s korisničke, tako i s programerske i infrastrukturne strane.

Predavanja će biti podijeljena na tri segmenta: Poslovni smjer, Razvojni smjer i ITPro smjer.
Poslovni smjer – namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i donosiocima poslovnih odluka. U ovom će smjeru biti govora o vrijednosti uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih primjera iz prakse.
Razvojni smjer – orijentiran je na projektante i razvojne inženjere, s predznanjem u radu s alatom Visual Studio. Predavanja su usmjerena na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, s naglaskom na Windows Mobile 6.5.
ITPro smjer – namijenjen je projektantima i sistem inženjerima koji žele čuti više o integraciji s poslužiteljima, kao što su Exchange Server 2010, SQL Server 2008, Office Communications Server 2007 R2, ali i o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnom okruženju.

Mobility Day će se održati idućeg četvrtka, 10, rujna, u zagrebačkom hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100a), s početkom u 9.00 sati. I ekipa Racunalo.com portala će, naravno, sudjelovati na konferenciji, tako da možete očekivati informacije iz prve ruke.

Sudjelovanje na konferenciji možete prijaviti na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.