NAJAVLJUJEMO: 7. SEE konferencija CRM Arena 2010. – upravljanje odnosima s korisnicima

Fotografija članka: NAJAVLJUJEMO: 7. SEE konferencija CRM Arena 2010. – upravljanje odnosima s korisnicima

Koliko vaša organizacija prakticira vizionarski pristup korisniku o kojem ovisi vaš uspjeh na trištu? Koje ste sve aktivnosti do sada realizirali da biste se pribliili vašem korisniku, a koje vam tek slijede? Kako učinkovito njegovati individualni pristup vašim korisnicima da biste pospješili proizvodni i/ili usluni program za trište, a time i profitabilnost? Da li još uvijek odlaete investiciju u CRM (Customer Relationship Management) jer smatrate da je to, u ovom trenutku, prevelika investicija za vašu organizaciju?

Ako promišljate o ovim pitanjima, dođite i pridruite nam se na 7. regionalnoj CRM Areni, koja će vam uvelike pomoći da osvijestite izazove s kojima se trenutno suočavate te vas inspirirati za nove profitabilne poslovne pothvate.

Tijekom Konferencije imat ćete priliku poslušati brojne hrvatske i regionalne gospodarstvenike te stručnjake iz područja upravljanja odnosa s korisnicima koji će predstaviti svoja viđenja i relevantne praktične primjere kroz sljedeće tematske blokove:

• CRM strategija: kako uvesti CRM načela u organizaciju
• Komunikacijski pristup korisniku: kako povećati profitabilnost i kvalitetu odnosa s korisnicima kroz korištenje potencijala digitalnog marketinga i društvenih mrea
• Procesi: kako automatizirati i uskladiti CRM procese s ostalim procesima unutar organizacije
• Investicijski proces: kako optimizirati CRM ulaganja i efikasnije upravljati rizicima u vrijeme recesije
• Regionalni VIP panel: Vanost upravljanja odnosima s klijentima za cjelokupno poslovanje

Sigurni smo da će vam program Konferencije omogućiti da kvalitetnije donesete odluku o implementaciji novog ili poboljšanju već postojećeg CRM koncepta unutar vaše organizacije jer ćemo raspravljati o brojnim pitanjima poput: kako uz implementaciju CRM načela u vašu organizaciju povećati profitabilnost vaših korisnika; kako prepoznati vrijednosti i potencijale rasta svakog pojedinog klijenta; kako poboljšati vašu cjenovnu strategiju u vrijeme recesije pazeći pritom da ne upadnete u zamku sniavanja cijena koja vam moe donijeti kratkoročne koristi ali i dugoročne probleme; kako samofinancirati implementaciju CRM-a kroz niz manjih projekata; kako kreirati organizacijsku kulturu usmjerenu na korisnika; kako uskladiti postojeće poslovne procese sa CRM procesima i pri tome zadovoljiti poslovne potrebe, itd.

Poslušajte predavanja stručnjaka, aktivno sudjelujte tijekom brojnih panel diskusija i sigurni smo da ćemo vas uvjeriti da je fokus prema vašem korisniku najbri i najisplativiji put za ostvarenje profitabilnosti vaše organizacije!

Rezervirajte 27. travnja 2010. za vaše korisnike i pridruite nam se u zagrebačkom hotelu Westin!

Druite se s nama i na LinkedIN-u! Pripremite se za aktivno sudjelovanje na Konferenciji kroz postojeće diskusije koje za vas organizira Infoarena CRM zajednica. Priključite se diskusiji na temu „Vertikalni i horizontalni XRM procesi“ koju moderira Vladislav Valiček, direktor tvrtke Nove Mogućnosti d.o.o. i komentirajte svoja iskustva u pokrivanju procesa kroz XRM. Za jednostavan pristup grupi kliknite na

Dodatne informacije o programu i rezervaciji vašeg mjesta na Konferenciji potraite na

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.