Najavljena Shift Konferencija – bit će još veća i bogatija sadržajem

Fotografija članka: Najavljena Shift Konferencija – bit će još veća i bogatija sadržajem

Na službenoj press konferenciji u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, predstavljeni su program i pokrovitelji treće po redu Shift Konferencije.

Oglas

Tom su  prigodom o Shift Konferenciji govorili predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita, međunarodne humanitarne udruge International Medical Corps, Splitske banke i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije. Sve prisutne je spojila želja za stvaranjem održivog startup ekosustava na području Splitsko-dalmatinske županije

Što je zajedničko državnim i akademskim institucijama, humantarnim udrugama, uspješnim ICT poduzećima i jednoj banci? U hrvatskom slučaju to je Shift Konferencija Powered by Vip, međunarodna startup konferencija čiji je cilj poticanje poduzetništva i razvoj hrvatskog IT sektora. Na press konferenciji održanoj 22. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu (ujedno i lokacija održavanja Shift Konferencije), predstavljeni su pokrovitelji ovog najvećeg startup i IT događaja u jugoistočnoj Europi.

Tom su prilikom svoju podršku ovoj manifestaciji izrazili Generalni pokrovitelj Zlatko Ževrnja, župan Splitsko-dalmatinske županije; Goran Kovačević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita; Marin Tomaš iz International Medical Corps; Tomislav Aljinović iz Splitske banke i Joško Stella, predsjednik Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Najavljena Shift Konferencija - bit će još veća i bogatija sadržajem

Generalni pokrovitelj Župan Ževrnja je predstavio javnosti plan ulaganja u visoke tehonologije kao jedan od glavnih čimbenika gospodarskog razvoja Splitsko-dalmatinske županije i objasnio važnost koju županija ima kao Generalni pokrovitelj Shift konferencije. “Ne možemo se natjecati sa svijetom u proizvodnji automobila, televizora, bijele tehnike, a sve manje i u brodarskoj industriji, ali možemo u području visokih tehnologija”, izjavio je župan Ževrnja.

Shift Konferencija djeluje već drugu godinu za redom djeluje pod nazivom “Shift powered by Vip” u organizaciji Proceda, Profica, Locastica, Splitskog portala, Ureda za transfer tehnologije i Sveučilišta u Splitu. Osim Vipa koji je Generalni Sponzor, Splitsko-dalmatinske županije koja je Glavni Pokrovitelj i ostalih prijespomenutih sponzora, Shift su već podržali: Američko Veleposlanstvo u Zagrebu, Cisex, Domain Me, Grad Split, Hamag Invest, HR Cloud, Microsoft, Ministarstvo poduzetništva i obrta i Pbz Croatia Osiguranje.

Više informacija o konferenciji potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.