Najavljena osma Cisco Expo konferencija

Fotografija članka: Najavljena osma Cisco Expo konferencija

Najavljena osma Cisco Expo konferencija

Osma po redu Cisco Expo konferencija održati će se od 1. do 3. travnja u hotelu Croatia u Cavtatu. Riječ je o najvažnijoj konferenciji posvećenoj mrežnim tehnologijama u Hrvatskoj koja iz godine u godinu okuplja šestotinjak predstavnika struke i državne uprave te partnera i korisnika Ciscovih rješenja.

Slogan konferencije "Experience Today the Network of Tomorrow" prenosi Ciscovu viziju poslovanja u kojoj naše iskustvo i znanje stvaraju mrežu budućnosti koja će biti platforma za uspješne i produktivne poslovne procese.

"Uz novosti u tehnologijama namijenjenima pružateljima telekomunikacijskih usluga, poput predstavljanja usmjeritelja budućnosti, predstavit ćemo niz tehnologija namijenjenih konsolidiranju i unaprjeđivanju poslovanja kroz napredna rješenja za podatkovne centre te kolaborativna rješenja namijenjena malim, srednjim ali i velikim organizacijama", kazao je Igor Meleš, generalni direktor Ciscova ureda u Hrvatskoj.

Keynote izlaganja na otvaranju konferencije 2. travnja održat će potpredsjednik Cisca za središnju i istočnu Europu Kaan Terzioglu i Igor Meleš.

Konferencija će obuhvatiti tri istovremena niza predavanja te izložbeni prostor na kojemu će tehnološki partneri prezentirati i demonstrirati poslovna rješenja, rekao je Josip Zimet, manager sistemskih inženjera u hrvatskom Cisco uredu, i to u sljedećim grupama tehnologija:
• Klasična tehnologija preklopnika i usmjerivača – integriranje programa u ISR platformama (AXP), nova generacija routera (CRS, ASR), tranzicija na IPv6
• Podatkovni centri – nova generacija Ethernet preklopnika za Podatkovne centre – Nexus, demonstracija virtualizacije i konsolidacije u podatkovnim centrima, najava ulaska u novi tržišni segment
• Komunikacije – demonstracija video sustava Telepresence 500 serije, demonstracija Webex sustava, mobilne komunikacije u poslovnom okruženju, kontaktni centri
• Bežične mreže i mobilnost – demonstracija WIFI Mesh i mSEF tehnologije, 802.11N, WIMAX/Navini
• Sigurnost – Ironport, vatrozidni sustav za WEB i usluge, GET VPN, NAC & MARS
• Sustavi digitalnog oglašavanja – demonstracija, novosti
• Fizička zaštita/video nadzor – demonstracija, novosti
• Video – Scientific Atlanta, novosti
• Potrošačko tržište – Linksys, umreženi domovi
• Primjeri – Izazovi u mrežama s više od 1000 lokacija, iskustva u pružanju ICT usluga

Kao i svake godine poseban značaj će biti stavljen i na Cisco Networking Academy obrazovni program s područja mrežnih i informacijskih tehnologija. Tako će na konferenciji biti organizirana posebna predavanja samo za članove Cisco Networking Academy zajednice.

Najavljena osma Cisco Expo konferencija

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.