Najavljena Microsoftova konferencija o računalnoj sigurnosti

Fotografija članka: Najavljena Microsoftova konferencija o računalnoj sigurnosti

Pod pokroviteljstvom hrvatskog ogranka itSMF udruge, nezavisnog i međunarodno priznatog udruženja profesionalaca s područja upravljanja informatičkim uslugama te u suradnji sa Središnjim državnim uredom za e-Hrvatsku, u zagrebačkom hotelu Antunović će se 29. i 30. rujna održati već tradicionalna Microsoftova konferencija o sigurnosti informacijskih sustava – Microsoft Security Days 2008. Uz poseban naglasak na racionalizaciju IT sustava korištenjem novih virtualizacijskih tehnologija te pratećih sigurnosnih pitanja koja njihova upotreba otvara, polaznici će imati prilike čuti niz predavanja domaćih i svjetskih stručnjaka s područja standardizacije sigurnosti i primjene navedenih standarda u sklopu poslovnih procesa. Konferencija je namijenjena članovima uprava tvrtki i IT direktorima, programerima, sistemskim administratorima i inženjerima te voditeljima informatike u poduzećima, ali i konzultantima, IT revizorima i svima onima koji se sigurnošću bave iz netehnološkog aspekta.

Security Days 2008 će se odvijati u dvije paralelne tematske cjeline, a polaznici će kroz tridesetak predavanja imati prilike doznati više o najnovijim Microsoftovim tehnologijama i proizvodima namijenjenima informacijskoj sigurnosti te standardima i procesima s područja računalne sigurnosti i optimizacije IT infrastrukture.

Prvi dan konferencije obillježit će predavanje Dai Vua, direktora odjela marketinga za Microsoftove virtualizacijske proizvode i rješenja, koji će pružiti pregled Microsoftove virtualizacijske tehnologije s pratećim primjerima racionalizacije i uspostave dinamičkih IT okolina. Detlev Riecke, direktor odjela rješenja za upravljanje IT uslugama pri tvrtki Compuware, govorit će o korisničkim iskustvima pri usvajanju ITIL v3 standarda, odnosno treće inačice preporuka i najboljih praksi u uspostavljanju i osiguravanju kvalitete ponude usluga u IT sektoru.

Microsoft Security Days 2008 konferencija otvorit će se u ponedjeljak, 29. rujna s početkom u 9:00 sati u hotelu Antunović u Zagrebu. Sudionici se za konferenciju mogu prijaviti putem Microsoftovih web stranica na adresi .
Pokrovitelj ovogodišnje konferencije je itSMF Hrvatska, a glavni sponzori tvrtke INsig2 i Integra Group. Uz glavne sponzore i pokrovitelja, partneri konferencije su i Učilište Algebra, Infigo, IT Sistemi – Nove Tehnologije, King ICT i Trilix.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.