Najava Faceblock kampanje

Fotografija članka: Najava Faceblock kampanje

Svi Facebook korisnici su pozvani da prestanu koristiti ovu društvenu mrežu na 24 sata u znak protesta zbog skandala u vezi zloupotrebe podataka, piše The Guardian.

Oglas

Ova kampanja se planira provesti u trenucima obraćanja Marka Zuckerberga pred američkim kongresom u srijedu, a gdje će izvršni direktor Facebooka obratiti o pitanjima zaštite podataka koja su mu postavljana i vezani su uz zadnje sigurnosne probleme koji su se pojavili u zadnje vrijeme..

Međunarodna organizacija koja je pokrenula kampanju traži od korisnika da podrže ovu njihovu kampanju, te da budu sudionici online protesta na način tako što neće ignorirati sve Facebook platforme i aplikacije, WhatsApp, Messenger i Instagram tijekom 24 sata, a sa porukama da ne žele prestati korisitti ove društvene mreže već samo traže da se osigura veća sigurnost u korištenju. Iako veliki dio sigurnosnih postavki i sami možemo postaviti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.