Nagrade promiču uspjeh BitDefendera na američkom tržištu

Racunalo.com foto

Lista nagrada uključuje:
• Testni laboratoriji PC Worlda u SAD-u uvrstili su ovog ljeta BitDefender među 100 najboljih IT proizvoda dostupnih bilo gdje u svijetu – a rumunjski proizvod BitDefender, jedini je hi-tech proizvod iz Srednje i Istočne Europe koji je ušao na listu prema izboru stručnog žirija na temelju ocjena izvedbe, dizajna i tehničkih specifikacija.
• Red Harring je u svibnju uvrstio BitDefender među 100 najboljih IT proizvoda u svijetu.
• Početkom godine PC World magazin proglasio je BitDefender „Best Buy“ na listi 10 najboljih rješenja.
• PC World USA magazin ove godine je, između svih antivirusnih rješenja, rangirao BitDefender 9 Standard na prvo mjesto. BitDefender je dobio najviše ocjene za tehničke odlike i odnos pružene kvalitete za cijenu, te je, kroz testove provedene u najvećem međunarodnom institutu za testiranje podatkovne sigurnosti, AV-Test Centreu u Njemačkoj, nadmašio devet najpoznatijih konkurentskih sigurnosnih rješenja. Svih deset testiranih sigurnosnih rješenja, podvrgnuto je analizi u kojoj su se ocjenjivali uspješnost scanova, vrijeme odgovora na nove prijetnje, mogućnosti dezinfekcije, jednostavnost uporabe, tehnička podrška i sposobnost detekcije novih prijetnji. BitDefender je u testu otkrio svih 1518 prijetnji u divljini.


Osim toga, BitDefender je u svibnju jedini uvršten u europsku listu 100 najvrućijih privatnih kompanija prema Red Harringu, najcjenjenijem svjetskom časopisu za investitore, specijaliziranom za procjenu poslovnog potencijala kompanija.


Na listi je predstavljen kao jedna od najuspješnijih IT kompanija u Europi i jedina iz istočne Europe je direktno uvrštena u listu, dok su ostale izabrane iz mnoštva nominacija poslovnog svijeta i tržišnih analiza kao i prema glasovima urednika i suradnika.


Pobjednik se birao prema kriteriju proučavanja određene tehnologije, analizi kvalitete uprave, financijskom položaju i konkurentnosti na međunarodnom tržištu.


„Ovakvo priznanje važno je ne samo za BitDefender, već i za cijelu rumunjsku IT industriju, kao i za Srednju i Istočnu Europu, jer predstavlja jasan znak napretka u regiji,“ rekao je Oliviu Talianu, BitDefenderov regionalni menadžer za Istočnu Europu.


„Nastavit ćemo razvijati brand BitDefender, održavajući iste standarde izvrsnosti, a naš cilj za 2006 godinu je pretvoriti BitDefender u simbol hi-tech industrije u regiji. Sigurni smo da smo na pravom tragu, što potkrepljuju brojne nagrade koje primamo na najrazvijenijim IT tržištima ili od najvažnijih organizacija koje djeluju u hi-tech sektoru,“ dodao je Oliviu Talianu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.