Na Tvitomaniji, regionalnoj konferenciji, najavljen dolazak više od 100 predavača

Fotografija članka: Na Tvitomaniji, regionalnoj konferenciji, najavljen dolazak više od 100 predavača

Tvitomanija je najveća regionalna konferencije o društvenim mrežama koja se održava od 8. do 12. svibnja u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Oglas

Saznajemo kako će konferencija okupiti eminentne marketing i PR stručnjake, političare i političke savjetnike, poduzetnike, novinare, javne ličnosti i brojne druge aktivne i uspješne korisnike društvenih mreža. Naravno, naš Racunalo.com portal jedan je od medijskih pokrovitelja konferencije.

Tema ovogodišnje Tvitomanije je “Društvene mreže i život“, kako bi se naglasio sveobuhvatan utjecaj popularnih društvenim mreža Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, Foursquare, Tumblr, Pinterest i drugih.

Jedni od učesnika na ovogodišnjoj Tvitomaniji su Nadan Vidošević – predsjednik HGK, Veselin Jevrosimović – predsjednik Comtrade, Aleksandar Veselinović – direktor Hemofarma Bosna i Dejan Tešić – član IO AIK banka. Sva četvorica su uspješni i poznati direktori i ljudi koji donose odluke u svojim organizacijama. Oni će govoriti o količini i načinima na koje koriste društvene mreže u okviru panel rasprave „Biznis i društvene mreže“.

Nina Badrić, Miloš Čirič, Ivan Tasovac, Krešimir Macan, Nataša Bujas, Marko Selaković, Ivan Zeljković, Marko Kon, Dragan Močević, Zoran Stanojević, Marija Kilibarda, Miloje Sekulić, Istok Pavlović i preko sto drugih predavača govorit će u okviru predavanja, panela i radionica o revolucionarnim promjenama koje nam donosi Internet. Očekuje se preko hiljadu učesnika koji će na Tvitomaniji momentalno unaprediti i obogatiti svoju komunikaciju na društvenim mrežama bez obzira da li ih koriste u privatne ili poslovne svrhe.

Tvitomanija 2013 najava 12

Učešćem na ovoj konferenciji osigurat ćete sebi nova znanja i poslovne kontakte, ali i odmor kakav zaslužujete! Svi posjetitelji imat će osiguran maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smješten Novi Spa Hotels & Resort (*****) i to po promotivnoj cijeni! Za ukupno 100 eura možete sebi osigurati polupansion za sva četiri dana dok traje konferencija. Omogućen je i organiziran prijevoz kombi vozilima tvrtke Terra Travel po cijni od 60 eura. Kotizacije za sudjelovanje na ovogodišnjoj Tvitomaniji su besplatne!

U periodu održavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen sigurnosti na izuzetno visokom nivou.

Mnogi danas kažu: „Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite.“, a organizatori dodaju: „Ako ne koristite pametno društvene mreže – džabe ste tamo!“ Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih!

Detaljan program i ostale informacije možete pogledati u našem (mjesto, vrijeme, Google mapa,…).

Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.