Na Geekbenchu osvanuo Xiaomi Berlin smartfon

Fotografija članka: Na Geekbenchu osvanuo Xiaomi Berlin smartfon

Xiaomi je u 2018. već predstavio Redmi Note 5 seriju, uskoro dolazi Mi Mix 2s, a sada se na Geekbenchu pojavio još jedan kodnog imena Berlin.

Oglas

Navikli smo već da Xiaomi često izbacuje nove smartfone pa tako i ne čudi da se na benchmark stranicama Geekbencha pojavio još jedan model. Kompanija ima svoje provjerene serije (Redmi, Redmi Note, Mi, Mi Max…) pa je Berlin vjerojatno samo kodno ime ovog smartfona, a na benchmark testu je bio u veljači.

Xiaomi Berlin bi trebao doći s 3 GB radne memorije i Snapdragon 632 procesorom sa 6 jezgri i frekvencijom 1.02 GHz. Operacijski sustav ovog smartfona je Android verzije 7.1.2. Na single-core testu je skupio 1155 bodova dok je 2738 broj bodova multi-core testa. Moguće je da se radi o testnom modelu smartfona jer se neki podaci ne podudaraju. To se odnosi najviše na procesor za koji u testu piše da dolazi sa 6 jezgri, a za Snapdragon 632 je najavljen sa 8. Također se ne zna hoće li navedeni procesor uopće biti pušten od strane Qualcomma, a Xiaomi je koristio njihove SD625 i SD636 procesore za Redmi Note 5 seriju.

Iako zbilja postoji mogućnost da se radi o testnom smartfonu, ne sumnjamo da će verzija s kojom će ići u prodaju biti još jedan prodajni hit ove kompanije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.