My Movies 3.1 za filmofile

Fotografija članka: My Movies 3.1 za filmofile
My Movies 3 je besplatni program koji pomaže upravljati kolekcijama filmova i može prikazati na Media Center, poput Windows 7 Media Center, puno dodatnih informacija, kao što su sažeci filmova, DVD omoti, recenzije itd. Sastoji se od My Movies Collection Management, Media Center i My Movies for Windows home Server.
My Movies Collection Management omogućuje upravljanje cijelom filmotekom, dodavanje filmova sa visokokvalitetnim meta podacima iz neke od on-line usluga. Možete upravljati naslovima pohranjenim na vašem računalu, ili nekom od uređaja za pohranu, kako bi uspostavili kontrolu nad prikupljenim filmovima, uključujući i sve detalje o svakom filmu: ocjene, režisere, glumce itd. Za dodavanje filmova u kolekciju možete unijeti samo naslov ili barkod za film, a koji možete skenirati sa web kamere.
Media Center – Ako koristite sustav Windows Vista Media Center ili Windows 7 Media centar, My Movies 3 ima svoj veliki addon za sustav Windows Media Center koji vam omogućuje navigaciju i uživanje u filmskoj kolekciji. Možete brzo vidjeti koje filmove niste gledali, sortirati po žanru, dobnim kategorijama, glumcima, i brzo naći najnoviji filmovi u svojoj kolekciji.
Moj Filmovi za sustav Windows Home Server je  dodatni program temeljen  za Windows Home Server koji pruža skup značajki oko filmova i glazbe, što je idealno rješenje za dodavanje, identificiranje i održavanje filmski h i glazbenih podataka na  Windows Home Server, za različita Media Center rješenja ili uređaje za reprodukciju glazbe.

My Movies 3 je jedan od najboljih besplatnih Media Center dostupnih programa. Ako želite saznati više, ili preuzeti program, kliknite ovdje:

Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.