MX10 vrlo moćan Android TV Box po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: MX10 vrlo moćan Android TV Box po sniženoj cijeni na TomTopu

Već dugo nismo naletjeli na jedan ovako moćan Android TV Box uređaj. MX10 se može pohvaliti moćnim Rockchipovim procesorom, puno radne i interne memorije, te ima sniženu cijenu na TomTop webshopu.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal tada vjerojatno već sve znate o Android TV Box uređajima. Radi se o vrlo inteligentnim kutijicama koje će vaše obične TV prijemnike i monitore pretvoriti u moćne i zabavne multimedijske centre preko kojih možete surfati Internetom, gledati filmove online, slušati glazbu, družiti se na društvenim mrežama i igrati video igre. MX 10 se nalazi na , a da stvar bude bolja, pronašli smo i kuponski kod koji će dodatno srezati cijenu.

MX10 je zaista vrlo moćan TV Box uređaj kojeg bi svatko poželio, a cijena mu je i dalje vrlo pristupačna ili bolje rečeno vrlo isplativa za ono što nudi. Uređaj radi na Android 7.1.2 Nougat operativnom sustavu koji je puno stabilniji i koji će vam pružiti bolje korisničko iskustvo od starijih inačica. Naravno, posebno je prilagođen radu na velikim ekranima. Naravno, u kompletu dolazi i daljinski upravljač.

Srce uređaja je moćan Rockchipov 4-jezgreni RK3328 procesor uz 5-jezgrenu Mali-450 MP5 grafiku na 750 MHz, a rijetko ćete pronaći 4 GB DDR3 RAM-a i 32 GB eMMC interne memorije, s čim se može pohvaliti MX10 Android TV Box uređaj. Isto tako, preko microSD ulaza možete ga dodatno proširiti do 128 GB.

Ovaj uređaj podržava praktički sve nove tehnologije koje se ugrađuju u TV Box uređaje. S lakoćom će prikazati 4K video uz H264, H.265 i V9 dekodiranje. Također podržava i popularni HDR10, te HD2.0a. Dvostruka Wi-Fi antena omogućuje mu brzu bežičnu vezu, a podržava i LAN (RJ45), ima četiri USB ulaza, a podržava i dijeljenje ekrana preko DLNA, Miracast ili Airplay sustava.

Sve u svemu, MX10 je vrlo poželjan Android TV Box uređaj koji će vam se još više svidjeti kada saznate cijenu. Pronašli smo ga na po sniženoj cijeni od samo 60,99$. No ako upišete kuponski kod “YYMX6” cijena će se spustiti za čak 6$ tako da će ona iznositi samo .

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa, na kojem i sami kupujemo, možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.