MWC Shanghai 2017: Nagrada za najbolji smartfon godine ide….

Fotografija članka: MWC Shanghai 2017: Nagrada za najbolji smartfon godine ide….

Već dugo nismo uzastopce pisali o nekom pametnom telefonu koji stalno ruši neke prodajne rekorde ili slično, ali sada to upravo činimo sa ovogodišnjim Samsungovim flagship dvojcem.

Oglas

Iako se Samsung Galaxy S8 i S8 Plus najbolje prodaju u Južnoj Koreji, dobro se prodaju i na drugim tržištima, a osim toga stalna su tema mnogih vijesti kao pametni telefoni koji imaju zaista mnogo toga za ponuditi. Samsung je ovim uređajima još jednom dokazao da apsolutno zaslužuje titulu najboljeg i najprodavanijeg proizvođača pametnih telefona u svijetu i teško da će njegovo mjesto uskoro zauzeti bilo koja druga smartfon kompanija.

Ova kompanija dominira smartfon tržištem, a sada je tu i još jedno priznanje koje stiže iz Kine. Naime Galaxy S8 duo je dobio “Best Smartphone” titulu na 2017 Asia Mobile Awards koje su se održale na MWC Shanghai 2017 događanju.

Ovu je nagradu dodijelio GSMA ili GSM Association – udruga ili trgovačko tijelo koje zastupa interese mobilnih operatera širom svijeta. Nagrada je dodijeljena na glamuroznom događanju koje se održalo u DaGuan kazalištu u gradu Pudong.

Nagrada za “Best Smartphone” 2017 godine dodijeljena je nakon procjene od strane novinara, tržišnih analitičara i ostalih utjecajnih ljudi iz smartfon svijeta i šire. Ocjenjivači su imali određene kriterije te su pri ocjenjivanju uređaja u obzir uzeli dizajn uređaja, korisničko iskustvo, performanse, jednostavnost korištenja, njegovu vrijednost, ali i inovativnost. Skupljanjem svih ovih ocjenjivačkih parametara na hrpu ocjenjivači su procijenili kako titulu najboljeg smartfona ovoga puta zaslužuju Samsung Galaxy S8 i S8 Plus modeli koji ni nas nisu ostavili ravnodušnima. Više o njima pročitajte u našoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.