MWC 2011: Predstavljena Sony Ericsson linija smartphonea

Fotografija članka: MWC 2011: Predstavljena Sony Ericsson linija smartphonea

Informacije vezane uz prva dva modela  linije Xperia su curile u javnost i nisu iznenađenje.  Xperia Pro smartphone ima kliznu, ergonomski oblikovanu tipkovnicu posuđenu iz X10 mini modela s inteligentnim funkcijama za brzo pisanje tekstualnih poruka.  Funkcija SEND eliminira potrebu za otvaranjem zasebne aplikacije  za svaku vrstu poruka, dok funkcija Smart Keyboard automatski aktivira prediktivne poruke kada korisnik započinje pisanje na tipkovnici. Sony Ericsson Xperia Neo se temelji na androidu inačice 2.3 Gingerbread, a usko je povezan s modelom Ericsson Xperia Arc u smislu njegove specifikacije. Uređaj ima novo dizajniran Sony Ericsson TimeScape i Mediascape korisničko sučelje.

Najbolja Sonyjeva tehnologije ponovno obilježava modele Xperia  Pro i Xperia  neo.  Zaslon s Mobile BRAVIA Engine tehnologijom koja koristi posebne algoritme za obradu donosi izniman vizualni sjaj i kristalno jasnu sliku što poboljšava cjelokupno vizualno iskustvo.  Sonyjev nagrađivani Exmor R  mobilni senzor omogućuje snimanje visoko kvalitetnih slika i HD video zapisa, čak i pri slabom osvjetljenju. Sve slike i video mogu se gledati na HD TV-u  putem ugrađenog HDMI priključka.

Najiščekivaniji proizvod velikog broja korisnika Xperia Play je također službeno objavljen. Model je presedan igraćih pametnih telefona.  To je prvi android smartphone koji je dobio certifikat o sukladnosti s platformom PlayStation. Nažalost, tvrtka nije službeno izvijestila glavne njegove karakteristike, kao što je model CPU i grafički akcelerator, i količina RAM-a. Predstavnik Sony Ericsson je rekao da Xperia Play nije samo jedan proizvod, to je cijeli koncept utjelovljena u suradnji s brojnim sudionicima, razvijateljima igara, i telekomunikacijskim tržištima.

Sony Ericsson Xperia Neo trebao bi se pojaviti na tržištu na kraju ovog tromjesečja u plavoj Gradient, crvenoj i srebrnoj boji.  Xperia Pro bit će dostupan krajem drugog tromjesečja 2011.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.