MWC 2011: Netflix aplikacija stiže na Android smartphone

Fotografija članka: MWC 2011: Netflix aplikacija stiže na Android smartphone

Jedna od većih zanimljivosti na području softverskih aplikacija je svakako Netflix za Android operativni sustav. Radi se o aplikaciji pomoću koje možete gledati TV i filmove online (streaming). Do sada je to bilo zanimljivo gledati na igraćim konzolama (PS3, Wii, Xbox 360) ili PC računalima za samo 7,99$, a od sada će to moći koristiti i vlasnici pametnih mobilnih uređaja na Android operativnom sustavu. Netflix za Android će biti dostupan negdje polovicom godine.

Od još nekih zanimljivosti spomenimo i najavu Qualcomma, proizvođača procesora za mobilne uređaje, koji je najavio kako će nove Android uređaje opremiti s isto tak novim Snapdragon procesorima koji će s lakoćom prikazivati multimedijske sadržaje, pa tako i filmove i TV s Netflix streaminga.

I treća zanimljivost vezana uz Android, Netflix i Qualcomm, tada znajte kako će to itekako dobro raditi na npr. HTC Thunderboltu.

Uskoro nove informacije s MWC 2011 sajma…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.