MWC 2011: adidas miCoach aplikacija za Google Android

Fotografija članka: MWC 2011: adidas miCoach aplikacija za Google Android

miCoach aplikacija za Android bit će besplatna za preuzimanje krajem travnja. Ona pretvara Android mobitel u osobnog trenera: aktivacija treninga putem glasa, personalizirani plan sportskog treninga, kalendar tjelovježbi i povratne informacije o vježbanju, samo su neke od opcija koje pruža.

PRESS objava
Zagreb/Barcelona, 16. veljača, 2011. – adidas miCoach aplikacija za Android u suradnji s Google-om predstavljena je na Međunarodnom kongresu za mobilnu telekomunikaciju u Barceloni. Nova miCoach aplikacija za Android omogućuje svojoj novoj skupini korisnika, korištenje ovog besplatnog i modernog načina vježbanja kako bi u 2011. postigli bolju formu.

miCoach aplikacija za Android bit će besplatna za preuzimanje krajem travnja. Ovaj program pokrenut je u kolovozu 2010 za iPhone i BlackBerry, a do sada je već zabilježio milijun korisnika i prema magazinu Stuff proglašen je najboljom mobilnom aplikacijom u 2010.

miCoach aplikacija pretvara Android mobitel u osobnog trenera: aktivacija treninga putem glasa, personalizirani plan sportskog treninga, kalendar tjelovježbi i povratne informacije o vježbanju, samo su neke od opcija koje pruža.

Sportski program treniranja osmišljen je za sportske i fitness entuzijaste, kao i za profesionalce i amatere. Kako bi vam omogućio što raznovrsnije vježbe miCoach  je opremljen sa 6 posebnih programa koji uključuju vježbe iz košarke, nogometa, trčanje, tenisa te američkog nogometa. Ova aplikacija za svoj rad koristi GPS sustav za kreiranje treninga u stvarnom vremenu ovisno o lokaciji na kojoj se nalazite.

Kako bi stvorili miCoach, adidasov tim je surađivao s najboljim svjetskim trenerima među kojima se ističe poznati atletski trener Mark Verstegen, osnivač i direktor Atletskog instituta.

FC Bayern Munich i AC Milan su samo neki od velikih klubova s kojima blisko surađuje adidas u postavljanju novih trendova treninga.

miCoach aplikacija automatski je povezana s “inteligentnom” web stranicom  gdje se planovi treninga kroje individualno prema mogućnostima svakog od korisnika uz mogučnost analiziranja napretka tijekom vremena.

adidas miCoach aplikacija naglašava:
•    sve u jednom uređaju: glazba, trener, kalendar tjelovježbi i telefon
•    program praćenja preko GPS lokatora u stvarnom vremenu kreira program ovisno o lokaciji i osobnim preferencijama korisnika
•    program vježbi za određene sportove
•    potpuno prilagođen sportašima na svim razinama na način da sami mogu kreirati vlastite programe
•    odmah vidljivi rezultat sa grafičkim prikazom i mapom za pregled i razmjenu s ostalim korisnicima
•    konstatan napredak tijekom vremena
•    bežična sinkronizacija s micoach.com osigurava sigurno spremanje podataka
•    kontinuirano ažuriranje prilagođeno Vašim potrebama
•    praćenje putem tenisica i upozorenje na moguće ozljede
•    unutarnji trening prilagođen vježbanju u teretani
•    dostupan u više stranih jezika

adidas miCoach.com – inteligentna web stranica ključna je za uslugu osobnog treniranja. miCoach korisnici mogu odabrati ciljani plan treninga za razne sportove. Na web stranici moguće je praćenje napretka tijekom vremena uspoređujući pojedine statistike i vježbe, kao i razmjenu podataka putem on –line zajednice.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.