MWC 2010 – blic video vijesti 3

Fotografija članka: MWC 2010 – blic video vijesti 3

BlackBerry korisnici nisu previše zadovoljni sa svojim mobilnim Internet preglednicima (IE ili Opera). No, pomoć je na putu u obliku WebKit browser. Na svojoj MWC pressici demonstrirali su novi WebKit-based browser za BlackBerry. Nije bilo niti jedne riječi oko datuma puštanja, ili koji telefoni će biti kompatibilni sa novim preglednikom. Ali jedna stvar je jasna:  Sve izgleda prilično vruće. U video možete vidjeti BlackBerry preglednik kako učitava neke pune web stranice prilično brzo. Zumiranje i pomicanje i izgleda vrlo glatko:
 
Facebook  mobilne strategije na MWC događaj
U MWC 2010, socijalno umreženi div iznio je trenutnu mobilnu strategiju i planove za budućnost. Govorili su o svojem najnovijem proizvodu ", Facebook Zero", koji je u biti samo tekst inačica mobilne web stranice. Facebook ima za cilj dati Facebook Zero davateljima mobilnih usluga na način da ponudi osnovni Facebook svojim pretplatnicima besplatno, a kasnije pretvori za korisnike kao premium data uslugu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.