Music FLASH MOB Zagreb 2014 – održan glazbeni flash mob u Zagrebu

Fotografija članka: Music FLASH MOB Zagreb 2014 – održan glazbeni flash mob u Zagrebu

Ako ste prošle subote bili u Varšavskoj ulici u Zagrebu, mogli ste uživati u Muzičkom salonu SC-a i Iskona – uz Music FLASH MOB Zagreb 2014.

Oglas

U povodu završetka 2. međunarodnog festivala suvremene glazbe „Izlog suvremenog zvuka“, Studentski centar je u suradnji s Iskonom, studentima Muzičke akademije i Televizijom Student, u subotu na Cvjetnom trgu (Varšavska) pripremio malo iznenađenje za prolaznike i goste okolnih kafića.

U muzičkom se flash mobu okupilo 15 studenata zagrebačke akademije koji su tog subotnjeg prijepodneva izveli „Here comes the sun“, jednu od najpoznatijih pjesama Beatlesa. Flauta, oboa, bas-klarinet, truba, saksofon, trombon, udaraljke, harfa, violine, viola, violončelo i kontrabas uključivali su se u izvedbu jedan za drugim te briljirali u završnici. U video je ušetala i Iskonova baba s kolačima, koja je posebno razveselila rasplesane mališane u Varšavskoj.

Music FLASH MOB Zagreb 2014 - održan glazbeni flash mob u Zagrebu

„Drago nam je što je Iskon postao dio ovog glazbenog iznenađenja. U video rezultatu ipak nije vidljivo nešto važno, a to je činjenica da su timovi studenata Muzičke akademije i Televizije Student s organizatorima predano radili nekoliko tjedana kako bi flash mobom zaokružili program Izloga suvremenog zvuka. Dva prethodna vikenda zaustavila ih je kiša, pa je odabir pjesme Here comes the sun za nas u ovom slučaju višeznačan“, komentirao je Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona, sponzora Izloga suvremenog zvuka.

2. izdanje Izloga u produkciji Muzičkog salona SC okupilo je preko 80 sudionika iz 7 zemalja, koji su u 4 festivalska dana kroz 30 programa privukli više od 1500 posjetitelja.

Kako je to izgledalo, možete vidjeti i u nastavku u zgodnom video prilogu. Drugi video će vam ispričati priču o .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.