Mushkin Carbon KB-001 prva kompanijina gamerska tipkovnica

Fotografija članka: Mushkin Carbon KB-001 prva kompanijina gamerska tipkovnica

Poznati svjetski proizvođač memorija sa sjedištem u Texasu u SAD-u odlučio je proširiti svoj portfelj proizvoda. I tako su odlučili predstaviti svoju prvu Mushkin Carbon KB-001 mehaničku gamersku tipkovnicu.

Oglas

Prvi prototip tipkovnice  predstavljen je početkom mjeseca na Consumer Electronics Show (CES 2017) u Las Vegasu. Napravljena je od laganog anodizirajućeg brušenog aluminija koji se koristi u avio-industriji. Dakle, robusnost i čvrstoća nisu upitni. Nije niti dizajn, po slikama možete vidjeti kako su se itekako potrudili.

Naravno, nije potrebno posebno naglašavati kako tipkovnica ima RGB LED pozadinsko osvjetljenje koje možete prilagoditi kako želite. Inače tipkovnica koristi kvalitetne Kailh Brown prekidače na 104 ergonomski dizajnirane tipke koje imaju takozvani dvostruki fiberglass PCB dizajn te 100% anti-ghosting, a tu je i poseban kabel s kojim tipkovnicu spajate na računalo.

Kompanija nije objavila kompletne specifikacije Mushkin Carbon KB-001 tipkovnice, a nismo je pronašli niti na , nadamo se da će se pojaviti uskoro, kao i njena cijena i dostupnost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.