Multipoint sustav Windows Server 2010 dostupan za obrazovnu zajednicu

Fotografija članka: Multipoint sustav Windows Server 2010 dostupan za obrazovnu zajednicu

Microsoft isto tako najavljuje nova partnerstva koja stvaraju snažan globalni ekosustav hardverskih tvrtki koje daju širinu izbora za kupnju i korištenje u Windows Server multipoint rješenju. Multipoint sustav Windows Server 2010 omogućava da se više ljudi poveže na single host računala sa vlastitim monitorom, tipkovnicom i mišem preko USB ili grafičke kartice, a svaka osoba pojedinačno kontrolira svoju stanicu. Multipoint sustav Windows Server 2010 rješenja pružaju učiteljima i učenicima veći pristup za obrazovnu tehnologiju. Dijeljeni resurs, kategorija u nastajanju, omogućava da jedno glavno računalo pruža podršku za više korisnika istodobno.
Multipoint sustav Windows Server 2010 je plod projekta koji je započeo prije nekoliko godina u istraživačkom laboratoriju u Indiji. Microsoft prodaje programa putem svojih programa količinskog licenciranja za akademske ustanove, a što ga čini dostupnim putem partnera, uključujući Hewlett-Packard, DisplayLink, NComputing, ThinGlobal, i druge.

Pogledajte 2 video priloga o temi. (potreban je Silverlight plug-in)


O Microsoft Mouse Mischief i Multipoint platformi za učionice pročitajte naš članak:

Više informacija o tome kako kupiti multipoint sustav Windows Server 2010 i Windows Multipoint rješenja dostupno je na Microsoft web:
Windows MultipointServer 2010 brošura:

Napomena: Da li će i za Hrvatsku obrazovnu zajednicu Multipoint sustav Windows Server 2010 biti dostupan od 1.ožujka 2010. nemamo potvrđeni podatak. Ukoliko neće, uvjereni smo da će preko msdc.skole.hr biti uskoro na raspolaganju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.