MSI predstavio nove AM4 matične ploče za AMD Ryzen procesor

Fotografija članka: MSI predstavio nove AM4 matične ploče za AMD Ryzen procesor

Kao i drugi proizvođači matičnih ploča, i popularni MSI je najavio seriju svojih AM4 matičnih ploča za novi AMD Ryzen procesor. To su MSI X370 XPOWER Gaming Titanium, X370 Gaming Pro Carbon i B350 Tomahawk.

Oglas

Za one najzahtjevnije namijenjena je matična ploča MSI X370 XPOWER Gaming Titanium, matična ploča koja se temelji na kompanijinom nagrađivanom Titanium konceptu. Možete vidjeti prepoznatljiv srebrni dizajn (naslovna slika) s isto tako srebnim hladnjacima, a poznato je kako je ova matična ploča dušu dala za overclocking. Spomenimo kako dolazi i s podrškom za Audio Boost 4, Gaming LAN, Turbo U.2/M.2, M.2 Shield i VR Boost.
Detaljnije podatke potražite na .

Slijedeća matična ploča je MSI X370 Gaming Pro Carbon koja je poznata po svom osvjetljenju u boji tako da je zgodno imati npr. prozirno kućište. Radi se o takozvanom RGB Mystic Light osvjetljenju s Mystic Light Sync funkcijom što znači da gameri mogu sinkronizirati osvjetljenje matične ploče s drugim RGB LED proizvodima drugih kompanija. Također ima neke slične karakteristike s prethodnom pločom kao što su Audio Boost 4 i Gaming LAN za bolje performanse.
Detaljnije podatke potražite na .

Najjeftinija ploča od ove tri upravo je MSI B350 Tomahawk, a koja je dobila i IF Design Award 2017 nagradu za dizajn. Sam njen izgled je inspiriran borbenim tenkovima i moramo priznati kako zaista izgleda odlično. Vidljivi su veliki hladnjaci, a ističu se i vojne boje odnosno šare. Matična ploča također podržava Audio Boost, Gaming LAN, Turbo M.2 i druge nove tehnologije.
Detaljnije podatke potražite na .

Uz ove tri matične ploče MSI je predstavio još dvije – i malu micro-ATX matičnu ploču.

Više o novom AMD Ryzen procesoru smo pisali ranije, detalje možete pronaći u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.