MSI GT75VR Titan je alternativa gaming desktop računalu

Fotografija članka: MSI GT75VR Titan je alternativa gaming desktop računalu

Desktop računala uvijek su prvi izbor za one koji vole igrati high-end igre, no njihova negativna strana su dimenzije i prenosivost, a za korisnike kojima su to bitne osobine MSI je ponudio rješenje.

Oglas

Iako high-end gaming notebook računala nisu previše kompaktna, ipak je sa njima mnogo lakše putovati nego sa desktop računalima, a MSI je upravo predstavio pravu „mrcinu“, da se tako izrazimo, od gaming notebooka.

MSI GT75VR Titan je posljednji kompanijin flagship notebook koji dolazi sa čak dvije NVIDIA GeForce GTX 1070 grafičke kartice spojene u SLI (Scalable Link Interface) konfiguraciju, Intel Core i7-7820HK procesorom te mehaničkom tastaturom razvijenom od kompanije SteelSeries. Ova odlična tipkovnica dolazi sa RGB osvjetljenjem koje korisnik može prilagoditi svojemu ukusu te osloncem za ruku u obliku dijamanta koji je izrađen od mekog materijala.

Kupci će se moći odlučiti i na nešto jeftiniju varijantu ovog gaming notebooka koja je opremljena „samo“ sa jednom GTX 1070 ili GTX 1080 grafičkom karticom.

MSI GT75VR Titan ima ekran dijagonale 17.3 inča sa 4K rezolucijom i osvježavanjem od 120 Hz kao i HDR podrškom. Cijena i dostupnost za sada još nisu objavljeni, ali sigurni smo da neće biti jeftin.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.