MR Servis – spojeni servisi tvrtki M SAN Grupa i Recro

Fotografija članka: MR Servis – spojeni servisi tvrtki M SAN Grupa i Recro

MR Servis – spojeni servisi tvrtki M SAN Grupa i Recro

Cilj spajanja dva najveća IT servisa na području Republike Hrvatske je kvalitetnija usluga krajnjim korisnicima te postavljanje standarda s ujednačenim nivoom usluge. Prvi zadaci do kraja ove godine biti će integracija ta dva servisa, usklađivanje poslovanja i procedura. Za slijedeće dvije godine predviđeno je i regionalno širenje. Korisnici će na jednom mjestu moći dobiti uslugu servisiranja unutar i izvan jamstvenog roka za vodeće brandove iz segmenta informatičke tehnologije, potrošačke elektronike i mobilne telefonije: HP, Epson, Acer, Asus, IBM, Lenovo, Olympus, Panasonic, LG, Samsung, Vivax, MSGW, Toshiba, Sony Ericsson i drugi.
MR SERVIS će zapošljavati 80-tak iskusnih i cerfticiranih djelatnika kojima će na raspolaganju biti moderno opremljena radionica površine veće od 2000m2. Servis će poslovati na 3 lokacije u RH: centralni servis u LDC Rugvica, prijem u Zagrebu (poslovna zgrada Recro) te u Splitu (GSM odjel).

„Udruživanjem u MR SERVIS odgovaramo na potrebe tržišta i stvaramo modernu organizaciju koja može biti konkurentna i u okvirima EU. Kroz MR servis korisnici će dobiti bržu i kvalitetniju uslugu, servisni partneri bolju dostupnost rezervnih dijelova, a proizvođači opreme pouzdanog partnera koji može zadovoljiti najviše standarde kvalitete i efikasnosti post-prodajne podrške.“ izjavio Dinko Borić, direktor RECRO d.d.

„Ovim spajanjem želimo postići konkurentnost na tržištu i prema krajnjim korisnicima, ali i prema cjelokupnom tržištu. Vođeni saznanjem da trenutno imamo infrastrukturu i ono što je najvažnije, stručne i educirane djelatnike raspršene na dvije različite strane, želimo zajedničkim snagama krenuti u jednom novom smjeru, prema efikasnom servisu sa standardiziranom uslugom, koja podrazumijeva kvalitetu, brzinu i stručnost te usmjerenost na krajnjeg korisnika“ naglasio je Miroslav Huzjak predsjednik Uprave M SAN Grupe.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.