mPlatomat Hrvatskog Telekoma – nova aplikaciju za brže plaćanje računa na Platomatima

Fotografija članka: mPlatomat Hrvatskog Telekoma – nova aplikaciju za brže plaćanje računa na Platomatima

Kao što ćete moći vidjeti i na slici u nastavku, svoje račune možete učitati kod kuće, a platiti na Platomatu kad vam to najbolje odgovara.

Oglas

Hrvatski Telekom predstavio je novu besplatnu aplikaciju mPlatomat, koja građanima dodatno olakšava plaćanje računa na Platomat uređajima u T-Centrima. Aplikacija je dostupna za iOS i Android mobilne uređaje, a omogućuje učitavanje jednog ili više računa odjednom te pripremu za plaćanje računa na Platomatu. Korisnik putem aplikacije zaprimi kôd koji unosi na Platomat i više sa sobom ne mora nositi papirnate račune, a više računa plaća jednako brzo kao da plaća jedan.

Zahvaljujući aplikaciji mPlatomat korisnici svoje račune učitaju putem mobilne aplikacije, a plaćaju kad im to najbolje odgovara. Na Platomatu korisnici mogu platiti HT-ove račune bez naknade, a svi ostali računi s 2D bar kodom mogu se platiti uz naknadu od 1.99 kuna po računu. Aplikacija omogućava praćenje i kontrolu naloga koji su pripremljeni za plaćanje, te praćenje povijesti plaćenih računa na Platomatima.

Ovom aplikacijom Hrvatski Telekom izlazi u susret sve većem broju korisnika koji račune plaćanju u T-Centrima na Platomatima. Nova mPlatomat aplikacija štedi vrijeme korisnicima, a donosi i mogućnost praćenja svih računa plaćenih na Platomatima.

O mPlatomat aplikaciji više možete pronaći na , a besplatne aplikacije za Android i iOS možete skinuti s ovih linkova:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.