Mozilla Thunderbird 3.1 nova besplatna inačica

Fotografija članka: Mozilla Thunderbird 3.1 nova besplatna inačica

Jedna od najznačajnijih inovacija u inačici 3.1 Thunderbird je Quick Filter Bar za brzo pretraživanje.

 

 

Jednostavni filtri za korištenje će vam pomoći da brzo pronađete željene informacije. Nakon unosa upita u niz za pretraživanje korisnik može ograničiti pretraživanje na tijelo poruke, kao i polja pošiljatelja, primatelja, ili predmet. Pažnju zaslužuje i dodatni set filtra koji će pojednostaviti potragu potrebnih poruke bez osvrta na ključnu riječ, na primjer, sve nepročitane i označene poruke ili e-mailove koji sadrže privitke. Thunderbird 3.1 dozvoljava istovremeno korištenje više filtra, kao i odabrane filtre, koji će ostati aktivni tokom prelaska na drugu mapu.

Ažurirani migracijski pomoćnik – alat će vam pojednostaviti prijelaz na novu verziju proizvoda. Osim tradicionalnih mehanizama prijenosa pošte, adresara i postavki, ugrađen suradnički alat će također omogućiti da lako vratite najtraženije opcije koje nisu dostupne u novoj inačici na koje ste možda navikli.

Nova inačica e-mail klijenta dostupna je na linku .

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.