Mozilla Firefox 26 novi web browser – jeste ga već skinuli?

Fotografija članka: Mozilla Firefox 26 novi web browser – jeste ga već skinuli?

Koji web pretraživač koristite? Ako koristite Firefox, tada ste se već “nadogradili”. A ako još ne, preporučujemo novi Mozilla Firefox 26.

Oglas

Iskoristili smo priliku i provjerili kakva je situacija na našem Racunalo.com portalu, pogledali na Google Analytics i saznali kako Chrome koristi 44% naših posjetitelja, drugi je Firefox s 31%, a treći Internet Explorer sa 7%. O drugim brojkama nekom drugom prilikom, vratimo se mi na naš Firefox.

Svako malo Mozilla pusti u optjecaj novu poboljšanu inačicu odličnog preglednika Mozilla Firefox 26. Osim raznih sigurnosnih poboljšanja i poboljšanja samih performansi browsera, tu je potpuno novi i intuitivniji download panel, private browsing unutar istog prozora, možete pozatvarati razne dodatke i onemogućiti iste bez zatvaranja same aplikacije.Novost je i WebRTC protokol.

U novoj inačici Mozilla Firefox 26 dobili smo novi izgled ikone, flat dizajn,tu je i share gumbić za lakše dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, dobili smo i naprednu zaštitu od nesigurnog sadržaja. Ako još niste, krajnje je vrijeme da nadogradite Vašu staru inačicu novim izdanjem Mozilla Firefox 26, .

Mozilla Firefox 26

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.