Motorola Xoom 2 – podaci i video pregled [video]

Fotografija članka: Motorola Xoom 2 – podaci i video pregled [video]

Oba spomenuta modela su tanka samo 8,8 milimetara, no Xoom 2 je lakši za 4 grama (ma 599 grama), ako vam to išta znači u životu. U kućištu ćete pronaći 2-jezgreni procesor koji radi na 1,2GHz (originalni Xoom je imao 1GHz procesor), a radi na Android 3.2 operativnom sustavu. Vjerojatno se pitate što je s Android 4.0 Ice Cream Sandwich inačicom, no za sada nema nikakve službene potvrde.

Rezolucija i veličina ekrana je ista kao i kod originalnog Xoom-a, a to je 10,1 inča (1280×800 točaka). Važno je napomenuti kako se radi o IPS panelu ekrana, što znači da će slika i kut gledanja biti osjetno bolji. Ugrađeno j ei 1GB RAM-a kako bi multitasking radio bez problema, a za pohranu podataka poslužit će 16GB prostora koje možete dodatno proširiti i s microSD karticama.

Ugrađene su i dvije kamere – stražnja od 5MP koja može snimati HD video od 720p, a prednja ima senzor od 1,3MP. Slabija strana ovog tableta su zvučnik tako da baš i nećete uživati u glazbi i filmovima, ako to ne "izvezete" izvan uređaja. Isto tako, ekran je poprilično "podložan" otiscima prstiju, što također ne djeluje baš lijepo.

Ipak, kada sve zbrojimo i oduzmemo, Motorola Xoom 2 je prilično zanimljiv tablet kojeg bi valjalo isprobati. Saznajemo kako će doći na europsko tržište, a više informacija potražite na .

Motorola Xoom 2 - podaci i video pregled

Motorola Xoom 2 - podaci i video pregled

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.