Motorola razvija novi tablet

Fotografija članka: Motorola razvija novi tablet

Glasine iz pouzdanog izvora govore o tabletu usmjerenom na produktivnost i multitasking na kojem radi razvojni tim iz Motorole.

Oglas

Očekuje se da će to biti premium 9 ili 10 inčni Android tablet s “načinom produktivnosti” koji omogućuje da prikačite aplikacije na navigacijsku traku radi lakšeg multitaskinga. Ostale specifikacije i detalji poput cijene i dostupnosti su još nepoznati.

vidjeli smo u davnoj 2011. godini. Motorola Xoom je tada osvojio nagradu Best of Show na CES-u, unatoč teškoj konkurencija protiv .

Na temelju spekulacije, ovaj novi model mogao bi biti produktivniji uređaj usporediv sa Microsoft . Ako je tomu tako, zasigurno će imati priloženu tipkovnicu ili pisaljku (ili oboje) za fer natjecanje sa Surface Pro 4 ili iPad-om.

Motorola bi također trebala konkurirati cijenom kako bi potaknula kupce, budući da su Android aplikacije za produktivnost sada dostupne na mnogim , što ih čini atraktivnom alternativom za one koji su zainteresirani za pristupačan i prijenosni radni stroj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.