Motorola Moto Z s novim zamjenskim StyleMods maskama – prve fotke?

Fotografija članka: Motorola Moto Z s novim zamjenskim StyleMods maskama – prve fotke?

O novom Motorola Moto Z pametnom telefonu praktički se ne zna ništa konkretno, nekako imamo osjećaj kako bi se vrlo brzo mogao pojaviti ovaj pametnjaković u prodaji.

Oglas

Iza njega stoji zanimljiva priča. I sami znate kako je Sony “napustio” svoju Xperia Z seriju pametnih telefona, sada se nova obitelj zove Xperia X. Kod motorole je upravo obrnuto – napustili su svoju Moto X seriju i namjeravaju predstaviti novu Moto Z seriju pametnih telefona. Zanimljivo… :)

Što se tiče tehnikalija, kao što smo rekli praktički se ne zna ništa, ali neke stvari možemo zaključiti iz ovih prvih navodno pravih fotki koje pokazuju isto tako navodno zamjenjive maske, zovu ih StyleMods. Čini se kako bi moglo biti drveta, balističkog najlona ili kože.

Kao što možete vidjeti i sami, čini se kako će stražnja kamera imati veliku leću, mogao bi ovo biti foto orijentirani smartfon, nešto slično kao neki od Lumia modela. Spominju se kamere od 5 MP i 21 MP. S druge strane, slično kao G5, nova Motorola Moto Z mogla bi biti i modularna, a “dijelove” koje ćete moći mijenjati nazivaju MotoMods. Nekako se kreće u smjeru sastavljanja vlastitih smartfona, nešto slično kao npr. stolnih računala, zar ne? :)

Očekuje se kako će Moto Z imati AMOLED ekran, neki izvori navode 5,4 inčni QHD. Očekuje se kako će raditi na Snapdragonu 820, uz 4 GB RAM-a, 32 ili 64 GB interne memorije, te se spominje i baterija od 3760 mAh.

Sve ove podatke uzmite s velikom rezervom, jer su se u Motoroli dobro potrudili sakriti prave podatke. No, cijela će se priča odmotati 9. lipnja, kada se očekuje službena premijera novog Motorola Moto Z pametnog telefona, kao i svih dodataka odnosno modula.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.