Motorola Moto XT1799-2: koji se uređaj krije pod ovim kodnim nazivom?

Fotografija članka: Motorola Moto XT1799-2: koji se uređaj krije pod ovim kodnim nazivom?

Kineska je regulatorna agencija TENAA certificirala još jedan pametni telefon čiji je proizvođač Motorola, a certifikacija od strane ove agencije znači da se bliži i službena premijera.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu koji se na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA pojavio pod kodnim nazivom Motorola Moto XT1799-2. Nije poznato kako će se ovaj uređaj zvati kada dođe u prodaju, no TENAA nam je otkrila njegove specifikacije.

Motorola Moto XT1799-2 će tako doći sa 5.2-inčnim ekranom kojega će krasiti slika FHD rezolucije, a prodavat će se, kako je to u posljednje vrijeme običaj, u dvije memorijske varijante. Dakle u svom će se radu ovaj uređaj oslanjati na za sada nespecificirani procesor koji će raditi na taktu od 1.5 GHz te će biti uparen sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Druga će varijanta korisnicima ponuditi isti procesor, ali malo velikodušnijih 4 GB radne i 64 GB interne memorije.

Obje će kamere, i prednja selife kamera i glavna stražnja kamera doći sa 8 MP senzorima. U kućište dimenzija 150 × 73.5 × 8.2 milimetara se smjestila baterija kapaciteta 2.810 mAh s kojom će Motorola Moto XT1799-2 težiti ukupno 157 grama. Trenutno nije poznato po kojoj će se cijeni ovaj smartfon prodavati, ni na kojim tržištima, međutim poznato je da će korisnici moći izabrati između crne, srebrne ili pak ružičaste varijante.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.