Motorola Moto X5 neće doživjeti izlazak na tržište?

Fotografija članka: Motorola Moto X5 neće doživjeti izlazak na tržište?

U zadnje se vrijeme internetskim bespućima pojavljuje mnogo informacija i glasina o tome kako se Motorola brend nastoji održati na životu.

Oglas

Prvo su se pojavile glasine kako je u Motorola uredima diljem Chicaga došlo do velikih otpuštanja radnika, što je kompanija prilično neuvjerljivo i neizravno opovrgnula. Sada se pojavila nova glasina prema kojoj Motorola ne namjerava na tržište izbaciti nasljednika Moto X4 modela upravo zbog gore navedenih otpuštanja.

Tako je dakle Moto X5, smartfon koji se pojavio u već nekoliko „leak-ova“ na Internetu, otkazan, to jest otkazana je njegova daljnja proizvodnja te lansiranje na tržište. Ovo je još uvijek glasina koju će kompanija možda pokušati poreći, međutim takav nas rasplet događaja ne bi začudio.

Motorolini su dani slave prošli, a prema istim ovim glasinama kompanija će se pokušati fokusirati na E, G i Z liniju pametnih telefona kako bi ostvarila profit. Dakle, ako je vjerovati glasinama kompanijina je X linija pametnih telefona za sada stopirana, a fokus se seli na uređaje kod kojih je veća vjerojatnost da bi kompaniji mogli donijeti profit.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.