Motorola Moto X bit će vrhunski smartphone s Dual LTE MIMO Smart antenama

Fotografija članka: Motorola Moto X bit će vrhunski smartphone s Dual LTE MIMO Smart antenama

Ovih dana sve su glasnija šuškanja i oko novog Motorola Moto X pametnog telefona. Prema najavama, ovaj bi smartphone trebao biti u samom vrhu, a imat će i nekoliko posebnosti.

Oglas

Jedna od spomenutih Motorola Moto X smartphonea posebnosti je i novo “staklo” poznato pod nazivom Moto Magic Glass. Radi se u stvari o Gorilla Glass staklu koje je premazano tankim slojem posebne polimerske mase tako da je još otpornije na mehanička i druga oštećenja, a da pri tome funkcionira besprijekorno. To bi zaista valjalo vidjeti kako radi u praksi.

U kombinaciji s vrlo detaljno i fino odrađenim završnim radovima uopće se ne bi trebali osjetiti spojevi između pojedinih materijala, tako da će cijeli Motorola Moto X pametni telefon djelovati vrlo kompaktno, glatko i čvrsto. Teško je zamisliti takav osjećaj, treba to zaista probati i vidjeti.

Treba spomenuti kako će kućište Motorola Moto X smartphonea biti napravljeno od aluminija, tako da će uređaj biti vrlo lagan s jedne i čvrst s druge strane. Zanimljivo je i kako će imati čak pet antena – 2G/3G, GPS,  Bluetooth/Wi-Fi i Dual LTE MIMO Smart za još bržu LTE internetsku vezu i bolji prijem signala, a samim tim se i smanjuje potrošnja baterije.

Službene najave se još očekuju, no poznat je podatak kako je više inačica Motorola Moto X smartphonea već na FCC provjeri u SAD-u (provjera kvalitete, odobravanja za puštanje u prodaju i druge sitnice), a nadamo se kako će se pokoji primjerak pojaviti i na tržištu Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.