Motorola Moto X Developer Edition na službenim stranicama s 32GB

Fotografija članka: Motorola Moto X Developer Edition na službenim stranicama s 32GB

Na službenim stranicama Motorole, Googleove kompanije, pojavila se developerska inačica novog Motorola Moto X Developer Edition smartphonea s 32GB.

Oglas

Ovih se dana čuje dosta glasina o novom Motorolinom smartphoneu, kojeg poprilično najavljuju i koji bi trbao biti prilično zanimljiv, kako hardverski tako i softverska podrška. Ipak, malo smo dublje zavirili u tehnikalije Motorola Moto X Developer Edition smartphonea i zaključili kako i nije tako jak po konfiguraciji, ali ima svojih zanimljivosti.

Normalna inačica ima 16GB, a na kompanijinim se stranicama pojavila “developerska inačica”, Motorola Moto X Developer Edition, s dvostruko više prostora, 32GB, koja će se prodavati za oko 600$, dok  bi ona sa 16Gb trebala biti logično jeftinija.

Motorola Moto X Developer Edition, kao i ona “normalna” inačica radi na 2-jezgrenom Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960DT procesoru na 1,7GHz, dok se za grafiku brine 4-jezgreni Adreno 320 GPU na 400 MHz. Ima 2 GB LP-DDR2 RAM-a, ekran od 4,7 inča i HD rezolucije 1280×720 točaka (gustoće 316 točaka po inču, AMOLED RGB, Gorilla Glass). Radi na Android 4.2.2 operativnom sustavu, težak je 130 grama, ima dvije kamere – prednju od 2,1MP te stražnja 10,5MP (bljeskalica, 1080p video u 30 sličica). Podržava GPS, WiFi, NFC i Bluetooth 4.0.

se u prodaji očekuje ovih dana.

Motorola Moto X Developer Edition

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.