Motorola Moto G6: otkrivene specifikacije jednog pripadnika G6 serije

Fotografija članka: Motorola Moto G6: otkrivene specifikacije jednog pripadnika G6 serije

Iako se Motorola ne može pohvaliti nekim ekstremno dobrim prodajnim rezultatima, kompanija koja je u trenutno u vlasništvu druge kompanije Lenovo svejedno nastavlja sa predstavljanjem novih pametnih telefona.

Oglas

U redu na predstavljanje čeka nova Moto G6 serija koja se sastoji od tri smartfona, a to su Motorola Moto G6, Moto G6 Plus i Moto G6 Play. Jedan od pripadnika ove Moto G6 serije našao se na certifikaciji kod kineske regulatorne agencije TENAA koja nam je po običaju otkrila neke detalje o specifikacijama. Riječ je o uređaju kodnog naziva XT1925-10 koji bi sudeći prema veličini ekrana mogao biti Moto G6 model.

TENAA je ovoga puta otkrila dimenzije nadolazećeg smartfona, kapacitet baterije te njegove slike. Ove nam slike otkrivaju kako će nadolazeći Moto G6 imati senzor otiska prsta na prednjem panelu, a modul dvostruke stražnje kamere ostao je prepoznatljivog Motorolinog kružnog oblika. Na slici se može vidjeti i dvostruka LED bljeskalica, a s obzirom da prednji i stražnji panel izgledaju pomalo zakrivljeno vjerujemo da su prekriveni 2.5D staklom.

TENAA otkriva kako Moto XT1925 (ili možda Moto G6) dolazi sa baterijom kapaciteta 3.000 mAh koja se smjestila u kućište dimenzija 154.5 × 72.2 × 8.3 milimetara. Prema nekim glasinama te Geekbench listi nadolazeći će član Moto G6 serije raditi na Qualcomm Snapdragon 625 procesoru te će biti uparen sa 3 GB RAM-a. Šuška se i o tome da će se u paketu naći ekran FHD+ rezolucije, dvostruka stražnja kamera će navodno doći sa 12 MP primarnim i 5 MP sekundarnim senzorom, dok će prednja kamera imati 16 MP senzor za snimanje popularnih selfie fotografija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.