Motorola Moto G4 Plus: Što ovaj uređaj čini tako poželjnim?

Fotografija članka: Motorola Moto G4 Plus: Što ovaj uređaj čini tako poželjnim?

Još uvijek se nije slegla prašina podignuta oko predstavljanja Motorolinih (ili bolje rečeno ovu bi kompaniju ili brend trebali zvati Lenovo Moto) ovogodišnjih najpoželjnijih pametnih telefona.

Oglas

Sve kompanije u nastojanju privlačenja pažnje na svoje uređaje nastoje smisliti što bolju reklamnu kampanju, pa je tako i Motorola za svoj Moto G4 Plus model objavila dvije odlične reklame koja naglašavaju najprimamljivije značajke ovog pametnog telefona. Dakle, što to ovaj model čini tako zanimljivim da bi ga poželjeli kupiti?

Glavni tema ovih reklama svakako je procesor koji pokreće Motorola Moto G4 Plus model, a to je Qualcomm Snapdragon 617. No, uz to tu je i moćna 16 MP kamera sa faznim i laserskim autofokusom te otvorom blende f/2.0. Još je jedna primamljiva značajka ovog pametnog telefona i njegova TurboCharge tehnologija brzog punjenja koja ponekad svima dobro dođe kada smo u velikoj žurbi, a baterija taman na „izdisaju“.

Trenutno znamo kako se Motorola Moto G4 Plus prodaje u Indiji po cijeni koja kruži na otprilike 202$ i to za model sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije. S druge strane, kupci za varijantu sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije trebaju izdvojiti nekih 225$. Još uvijek nije poznat datum kada će ovaj pametni telefon doći u prodaju i na ostala svjetska tržišta, no jedno je sigurno, cijena će biti veća.

Eto, ostavljamo vas da uživate u reklamama! :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.