Motorola Moto G (2nd Gen) upravo počela dobivati Android 6.0 Marshmallow

Fotografija članka: Motorola Moto G (2nd Gen) upravo počela dobivati Android 6.0 Marshmallow

Nadogradnja je stigla… ali u Indiju. No, važno je da se priča zakotrljala, tako da će se vrlo brzo Motorolini/Lenovo smartfoni oznake Moto G (2. generacije) uskoro nadograditi na novi Android 6.0 Marshmallow operativni sustav.

Oglas

Nadogradnja stiže preko OTA sustava (Over The Air), što znači da ne trebate nigdje tražiti nikakvu instalaciju (što nas često znate pitati) nego će se ona sama “ukazati” na vašem pametnom telefonu. Ono što možete je provjeriti ručno postoji li kakva nadogradnja u postavkama:
– Postavke –> O telefonu –> Nadogradnja programske opreme (Bežično ažuriranje)
– Settings –> About Phone –> System Updates

Kao što znate već od prije, Android 6.0 Marshmallow donosi neke zanimljive nadogradnje kao što je upravljanje pozadinskim aplikacijama (mogućnost gašenja), nova prava za aplikacije, te mogućnost korištenja microSD kartice kao interne memorije, što je do sada bio i jedan od najvećih problema zbog nemogućnosti instalacije aplikacija i igara. Tu su i Google Now on Tap, Direct Share i još ponešto…

Ako imate Motorolicu Moto G, uskoro vas očekuje i vaša nadogradnja, samo što nije…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.