Motorola Moto E5: Procurile specifikacije nove serije

Fotografija članka: Motorola Moto E5: Procurile specifikacije nove serije

Najavljivanje Moto E5 serije je počelo još početkom godine, a sada doznajemo da bi trebala sadržavati čak 3 modela.

Oglas

Ranije smo pisali o tome kako Motorola izbacuje 6 novih smartfona, a izgleda kako smo ih podcijenili jer samo s G6 i E5 serijama dobijemo taj broj. Po posljednjim curenjima smo saznali da će doći tri različita modela i to E5, E5 Plus i E5 Play.

Krenimo od najslabijeg, a to je E5 Play koji bi trebao imati ekran od 5.2 inča s HD rezolucijom od 1280 x 720 točaka i omjerom 16:9. Što se kamera tiče, zadnja kamera je od 12 MP, a prednja će biti od 5 MP. E5 Play dolazi s 2 GB radne i 16 GB podatkovne memorije, a baterija će biti kapaciteta 4000 mAh.

O E5 modelu se zna najmanje, a imat će malo veći ekran od 5.5 inča HD rezolucije. Zadnja kamera će biti malčice bolja od Play modela jer će imati senzor do 16 MP, a očekuje se i bolja selfie kamera s 8 MP. Baterija ovog modela je slabija od E5 Play i kapaciteta je 3028 mAh.

Moto E5 Plus će definitivno biti najveći i najjači model ove serije. Ekran će biti veličine 5.8 inča HD+ rezolucije, odnosno 1440 x 720 točaka s omjerom 18:9. Imat će 3 GB RAM-a, a dolazit će u dvije verzije s 32 i 64 GB podtakovne memorije. Prednja kamera je kao kod običnog E5 od 8 MP, a spominje se zadnja kamera s dva senzora i to 13 + 5 MP. Dodajmo još i da će baterija biti kapaciteta 5000 mAh.

Lenovo i Motorola se posljednjih godina trude izbacivati smartfone koji nude odličan omjer cijene i kvalitete, a sudeći po ovim značajkama, Moto E5 serija bi trebala nuditi upravo to.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.