Motorola i605 – robusni ‘mobitelac’ za šljakere

Racunalo.com foto

Iako ovaj mobitel djeluje ‘šljakerski’, kako smo ga nazvali, neka vas ne prevari njegov izgled i namjena jer je opremljen svim važnijim funkcijama koje ima svaki sličan moderni uređaj. Ugrađena je Bluetooth bežična veza, podržava MMS uslugu, grupno (walkie-talkie) komuniciranje (do 21 sugovornika), te ima neke GPS funkcije kao što su praćenje ili usmjeravanje na mapi po principu korak-po-korak. Ni to nije sve, jer uređaj ima i ugrađen snimač glasa koji može raditi kao telefonska sekretarica ili diktafon.
Od tehničkih karakteristika spomenimo 2.2 inčni ekran u boji (5,59 cm) koji podržava 262k nijansi i koji ima ugrađen jaki kontrast pogodan za dnevno korištenje. Za pohranu aplikacija, slika i ostalih multimedijalnih sitnica poslužit će 32MB flash memorije uz 6MB za korisničke podatke. Baterija će izdržati do 4 sata razgovora ili 290 sati na čekanju. Spomenimo i dimenzije od 12.5×5.1×2.8 cm.
Motorla i605 bit će dostupna uskoro (i online) po cijeni od 299.99$ uz dvogodišnji ugovor. Za hrvatsko tržište obratite se ovlaštenim prodavačima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.