Motorola i HomTom od ovog tjedna u našoj Usporedilici

Fotografija članka: Motorola i HomTom od ovog tjedna u našoj Usporedilici

Tražili ste – dobili ste! Nakon vaših brojnih zahtjeva u kojima ste tražili da u Usporedilicu uvrstimo i brend Motorola, inače u vlasništvu Lenova, to smo i napravili. Od ovog tjedna možete uspoređivati i Motorole.

Oglas

Kako naša besplatna može uspoređivati sve uređaje koji su se pojavili od početka 2015. godine na dalje, tako smo u našu bazu uređaja upisali sve Motoroline uređaje koji su se pojavili od tada do danas, a to je ukupno 27 uređaja koje od sada možete uspoređivati. Upisali smo čak i one najnovije kao što su Motorola Moto G5s, Motorola Moto G5s Plus, Motorola Moto Z2 Play, Motorola Moto E4 Plus i mnogi drugi.

Od 22. studenog, od kada postoji Usporedilica, možemo se pohvaliti odličnim brojkama što samo govori kako smo napravili alat koji jako volite. U brojkama to izgleda ovako:
– 57 proizvođača/brendova
– 2.058 uređaja za uspoređivanje
– više od 440.000 usporedbi
– više od 1.700.000 pregledanih uređaja

Kao što vjerojatno znate i sami, u tijeku je i u kojem možete osvojiti i brojne vrijedne poklone, naravno i smartfone. No, toliko vas se već prijavilo tako da ovo više nije niti potrebno spominjati

I samo mali dodatak na kraju. Osim što smo u ubacili Motorolu, vjerojatno ste primijetili još jedan vrlo popularni brend koji brzo raste, a koji također od ovog tjedna možete uspoređivati, a to je – HomTom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.