Moto Z2 uhvaćen na pravim fotkama, poznati novi detalji o dizajnu

Fotografija članka: Moto Z2 uhvaćen na pravim fotkama, poznati novi detalji o dizajnu

Motorola će uskoro proširiti ponudu svojih proizvoda sa novom Moto Z2 linijom koja uključuje Moto Z2 Play, Z2 Force te Moto Z2 pametne telefone.

Oglas

Nedavno su na Internetu osvanule neke slike Moto Z2 pametnog telefona koje unatoč tome što se na njima uređaj nalazi u zaštitnom kućištu otkrivaju dosta detalja o njemu. Iako do sada nije bilo informacija hoće li Moto Z2 biti opremljen sa 3.5 mm audio izlazom, nove slike daju odgovor na to pitanje. Moto Z2 neće imati 3.5 mm audio izlaz.

Na ovim se slikama može vidjeti Moto Z2 pametni telefon iz tri različita kuta. Dvije slike pokrivaju gornju i donju stranu uređaja, dok jedna daje dobar uvid u dizajn prednjeg panela.

Moto Z2 uhvaćen na ovim fotografijama je zlatne boje, ladica za SIM kartice smjestila se sa gornje strane, dok je linija za antenu pozicionirana u sredini. Koliko možemo vidjeti, donji dio uređaja rezerviran je samo za USB Type-C port. Ove slike ne otkrivaju ništa o stražnjoj strani Moto Z2 pametnog telefona, no na njegovoj prednjoj strani jasno je vidljiva LED bljeskalica za selfie kameru te ovalni senzor otiska prsta smješten ispod ekrana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.