Moto Z2 Force i Moto X4 na #hellomotoworld – premijera novih smartfona 25. srpnja

Fotografija članka: Moto Z2 Force i Moto X4 na #hellomotoworld – premijera novih smartfona 25. srpnja

Za nekoliko dana očekuje se posebni event na kojem će kompanija predstaviti svoje nove pametne telefone. Glavna zvijezda večeri trebao bi biti Moto Z2 Force, a šuška se i kako će predstaviti model Moto X4.

Oglas

Kao što možete vidjeti i na naslovnoj slici, 25. srpnja očekuje se poseban #hellomotoworld event na kojem će kompanija predstaviti svoj novi top pametni telefon, a koji će dostojno moći konkurirati modelima drugih proizvođača.

Zanimljiv je i slogan koji se nalazi u najavnom plakatu, a koji slobodno možemo prevesti kao “budite spremni očekivati više nego što ste mislili”. Možda je znakovito i razbijeno staklo na kojem se vide dva smartfona.

Prvi smartfon koji se očekuje na premijeri je Moto Z2 Force s ShatterShield ekranom o čemu se još šuška, ali boglo bi to biti i istina. Uglavnom, radi se o vrhunskom 5,5 inčnom QHD ekranu, a radit će na Snapdragon 835 procesoru, uz 4 GB RAM-a, kao i dvostruku stražnju kameru. Naravno, bit će kompatibilan s postojećim Moto Mods dodacima, kao i s novima koji su u pripremi.

Drugi smartfon koji se spominje je navodno Moto X4, živi bili pa vidjeli. Ne moramo dugo čekati, premijera je 25. ovog mjeseca u New Yorku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.