Moto Z2 Force dolazi u tanjem kućištu i dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: Moto Z2 Force dolazi u tanjem kućištu i dvostrukom stražnjom kamerom

Kompanija u vlasništvu Lenova, Motorola, za nekoliko će dana predstaviti svoj novi vrhunski pametni telefon, Moto Z2 Force. Bit će ljepši, tanji i elegantniji, te moćniji.

Oglas

Ono što treba svakako odmah istaknuti je dvostruka stražnja kamera od 12 MP + 12 MP u posebno odvojenom i izdignutom dijelu u kojem se nalazi i dvotonska LED bljeskalica, dok je prednja od 5 MP. Inače, Moto Z2 Force radi na moćnom Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon 835 procesoru.

Ekran je veliki 5,5 inčni Super AMOLED i otporan na pucanje (Shattershield), te sa QHD rezolucijom od 2560 x 1440 točaka. Što se tiče radne i interne memorije, postojat će dvije kombinacije – 4GB/64GB i 6 GB/128GB. Saznajemo i kako će raditi na Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu uz nadogradnju na Android O.

Novi Moto Z2 Force ima tanje i elegantnije kućište koje će vam se zasigurno više svidjeti nego staro. No, zahvaljujući ovoj elegantnoj liniji ugradili su slabiju bateriju od 2730 mAh (prethodni je model imao bateriju od 3500 mAh). Spomenimo i kako kućište ima i nano premaz tako da je otporan na prskanje vodom.

Službene detalje ćemo saznati za nekoliko dana, točnije 25. ovog mjeseca, kada se očekuje i službena premijera uređaja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.