Moto X (2017) navodno nove renderirane slike pokazuju metalno kućište

Fotografija članka: Moto X (2017) navodno nove renderirane slike pokazuju metalno kućište

Procurila je još jedna zanimljiva fotografija, odnosno više njih, a koja prikazuje navodni novi Moto X (2017) smartfon.

Oglas

Naravno, i novi Moto X (2017), ako mu je to pravo ime (spominje se i naziv Moto C), dolazi iz Lenovo radionice, inače vlasnika Moto brenda, s obzirom da se naziv Motorola izgubio. Slike koje ćete vidjeti navodno su renderi koji dolaze iz tvorničkog martphone CAD-a.

Pojavio se i jedan video, ali one ne pokazuje nešto značajno više, tako da ga nismo željeli niti objaviti, to ćemo napraviti kada se pojave neke zanimljivije karakteristike. Ono što možemo vidjeti je kako će novi smartfon imati metalno “unibody” kućište iz jednog dijela.

Ako je suditi po ovim slikama, novi Moto X (2017) nekako više nalikuje na Moto Z nego na Moto M. Ono što ne vidimo su “pogo” kontakti, tako da izgleda neće podržavati Moto Mods dodatke što je tipično za Moto Z odnosno Moto Z Play, koji smo .

Zanimljivo je i kako umjesto novijeg USB Type-C ima običan microUSB ulaz, ima 3,5 inčni ulaz za slušalice, a spominju se i dimenzije 150 x 73,8 x 8,4 miliemetara (9,5 milimetara zbog leće stražnje kamere).

Ovaj se smartfon premijerno očekuje na sajmu MWC 2017 u veljači.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.