Moto X +1 smartfon osvanuo na web stranici Motorole

Fotografija članka: Moto X +1 smartfon osvanuo na web stranici Motorole

Prvobitno se Motorola, sada u vlasništvu tvrtke Lenovo oglasila da novi top model će biti predstavljen krajem ljeta, no čini se da tvrtka priprema raniju najavu. Na službenoj stranici već su pokazali Moto X +1 model. Klikom na riječi “Moto X +1 detalji”, pojavljuje se kodno ime uređaja “FLEXR2” sasvim u skladu sa špekulacijama da je to sljedeća verzija Moto X (kodnog FLEXR1).

Oglas

 

Također na stranicama američkih operatera Verizon, Sprint, AT & T je osvanula fotografija Moto X +1, s cijenom od 400 $. Drugih nikakvih korisnih informacija nema. Prema ranijim glasinama, Moto X +1 će biti opremljena s 5.2 inčnim ekranom, Snapdragon 800 procesorom na 2.3 GHz, 2G RAM-a i 12 MP kamerom, Budući kupci Moto X +1 mogu birati model u jednoj od 25 boja ili stražnjim poklopcem pokrivenih kožom. Moglo bi se dogoditi da Motorola će predstaviti smartphone u sljedećih nekoliko dana na svom eventu.

Moto X +1 smartfon osvanuo na web stranici Motorole 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.