Moto obitelj s čak 9 novih pametnih telefona za 2017. godinu

Fotografija članka: Moto obitelj s čak 9 novih pametnih telefona za 2017. godinu

Slika koju ćete vidjeti u nastavku “iščupana” je s interne prezentacije u kojoj su najavljeni novi Moto pametni telefoni.

Oglas

Motorola Mobility LLC, inače u vlasništvu Lenova, najavio je pregršt novih smartfona za ovu godinu. Informacija se pojavila ovih dana, otprilike u isto vrijeme kada su službeno predstavljena dva nova pametna telefona iz jeftine “C” serije – Moto C i Moto C Plus, o kojima smo . Na ovoj se slici vidi puno zanimljivih informacija koje se mogu jasno prepoznati.

Ono što prvo možemo prepoznati iz ove slike je kako se radi o pet kategorija Moto smartfona – jeftina “C” serija, isplativa E” serija, premium “G” serija, dizajnerska “X” serija i hardverski najjača “Z” serija. Do sada su postojale Z; G i E, serije, a novost je od sada najjeftinija C serija, te nova X serija koja se ponovo vraća s koliko vidimo jednim modelom, vjerojatno pod nazivom Moto X4. Kao što možemo vidjeti na slici, imat će 5,2 inčni ekran FHD rezolucije i 3D staklom, kao i dvostruka “SmartCam” kamera smještena straga.

Najjača serija bit će ona s oznakom Z, a do kraja godine se očekuju modeli Moto Z Play i Z Force. Oba će podržavati MotoMods dodatke slično kao i njihovi prethodnici, a očekuje se kako će biti i vrlo sličnog dizajna. Isto tako, spominje se i podrška za novi brzi LTE modem od 1 gigabita, što je u rangu sličnih top smartfona kao što su Samsung Galaxy S8 ili Sony Xperia XZ Premium.

Mnogima će biti zanimljivi i Moto gS i gS+ modeli iz sredine ponude, oba s metalnim kućištem. Prvi će imati 5,2 inčni FHD ekran, dok će drugi imati veći 5,5 inčni ekran također FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

Informaciju više uvijek možete pronaći na službenim stranicama – i .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.