Moto G5S dolazi u metalnom kućištu i ove tri boje

Fotografija članka: Moto G5S dolazi u metalnom kućištu i ove tri boje

Motoroli, tj. Lenovu zbilja ne ide dobro čuvanje tajni. Nisu stigli predstaviti ni niskobudžetnu C seriju a već su procurile informacije o izgledu osvježene G5 serije.

Oglas

Nitko im ne može, međutim, predbaciti da ne rade vrijedno kako bi izbacili što više modela ove godine. , planiraju ove godine još izdati Moto C i C Plus, Moto E4 Plus, a nije daleko ni očekivano predstavljanje serije  Z, modeli Z2 Z2 Play, te flagship Z2 Force.

Ovaj puta imamo za vas informacije kako bi njihov osvježeni G5 trebao izgledati, G5S. I otprilike točno tako i izgleda, naime vjerujemo da će samo znalci moći prepoznati razliku između G5 i G5S, jedini hint da je uređaj novi S je malo udubljenje koje sadrži logo Motorole (predviđena je kao mjesto gdje će vam mirovati kažiprst dok držite uređaj u ruci). Možda ćete ga moći prepoznati ako budete držali oba modela u rukama s obzirom da će za razliku od prethodnika, G5S biti izrađen od metala, tj. aluminija.

Trebao bi biti dostupan u tri boje: sivoj, zlatnoj i tamno plavoj boji dok će sam zaslon uređaja biti 5.2 inčni FullHD (1080p). Recimo još da bi veći braco, G5S+ trebao stići sa 5.5 inčnim zaslonom i dvostrukom kamerom, a službena objava oba modela očekuje se na ljeto.

Detaljniji izgled nove G5 serije provjerite u galeriji:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.