Moto G5 / G5 Plus će imati bateriju od 3000/3100 mAh, odobrio US FCC

Fotografija članka: Moto G5 / G5 Plus će imati bateriju od 3000/3100 mAh, odobrio US FCC

Nova generacija Moto smartfona upravo je certificirana u američkoj regulatornoj agenciji FCC, što znači da Moto G5 možemo uskoro očekivati i u prodaji. Moto G5 Plus tek treba dobiti odobrenje.

Oglas

Ipak, prije toga će svoju premijeru doživjeti na Mobile World Congressu 2017, a kao što i sami znate na rasporedu je krajem veljače. Da, u Barceloni se očekuje i njegov brat blizanac, novi Moto G5 Plus. Naravno, također znate kako je Moto u vlasništvu Lenova.

Za razliku od kineske agencije TENAA, američki FCC baš i ne daje puno podataka o novom uređaju, ali nešto smo ipak izvukli. Moto G5 će imati spomenutu bateriju od 3000 mAh koja će podržavati brzo punjenje. Smartfon bi trebao imati 5,5 inčni ekran FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, te kamere od 5 MP i 13 MP. S obzirom da se radi o jeftinijem modelu, očekuje se 16 GB interne memorije.

Njegov brat blizanac, Moto G5 Plus, će navodno imati isti ekran, Qualcommov 8-inčni Snapdragon 625 procesor na 2,0 GHz, te 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Kamere će također biti od 5 MP i 13 MP, dok će baterija biti nešto jača s 3100 mAh i također će podržavati brzo punjenje (Turbo Charging). Oba će smartfona imati i čitač otiska prsta.

Prerano je još govoriti o cijeni i dostupnosti, možemo samo nagađati kako će se u prodaji pojaviti u ožujku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.