Moto E4: rezultati na GeekBench testu prije predstavljanja

Fotografija članka: Moto E4: rezultati na GeekBench testu prije predstavljanja

Ukoliko niste znali Moto je brend kineske kompanije Lenovo koji priprema predstavljanje povoljnog Moto E4, a možda čak i E4 Plus smartfona.

Oglas

Moto E4 će biti nasljednik Moto E3 modela, a prije njegovog predstavljanja pojavio se na popularnoj Geekbench stranici koja nam je otkrila mnogo detalja o njemu. Tako saznajemo da će Moto E4 raditi na četverojezgrenom MediaTek MT6737 procesoru sa radnim taktom od 1.25 GHz. Inače MT6737 je prošlogodišnji MediaTek-ov procesor namijenjen entry-level smartfonima. Ovaj procesor je uparen sa 2 GB RAM-a, a kao operativni sustav navodi se Android 7.0 Nougat.

To je to što se tiče otkrivenih specifikacija, a s obzirom da će Moto E4 raditi na MT6737 procesoru možemo biti gotovo sigurni da neće imati rezoluciju ekrana veću od 720p te senzor stražnje kamere veći od 13 MP.

Što se tiče rezultata na ovom benchmark testu Moto E4 u single core testu postiže 551 bod, odnosno 1.514 bodova u multi core testu. Očekuje se da će Moto E4 doći sa Dual SIM i 4G LTE podrškom, metalnim kućištem te baterijom kapaciteta 2.800 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.