mOsiguranje – inovativna Vipnetova usluga od sada ima i dodatne mogućnosti za korisnike

Fotografija članka: mOsiguranje – inovativna Vipnetova usluga od sada ima i dodatne mogućnosti za korisnike

Uz dosadašnju SMS aktivaciju osiguranja, korisnici će moći koristiti posebnu i za ovu svrhu razvijenu web aplikaciju, kojoj je moguće pristupiti isključivo mobilnim internetskim preglednicima.

Oglas

Od sada će usluga mOsiguranje korisnicima na raspolaganje pružiti mogućnost odabira dviju vrsta polica osiguranja. Polica osiguranja od nezgode „Vip osiguranje powered by Kvarner VIG“, koja je i do sada bila dostupna putem mOsiguranja, namijenjena je svim novim i postojećim Vip privatnim i poslovnim pretplatnicima te Vipme korisnicima unutar dobne skupine od 18 do 75 godina, a osiguranje pokriva različite rizike kao posljedice nesretnih slučajeva. Ugovor o osiguranju sklapa se na godinu dana, a osigurani će Vip korisnici za jednokratan godišnji iznos od 24 kune imati pravo na novčanu naknadu u iznosu od 20.000,00 kuna u slučaju smrti te 40.000,00 kuna u slučaju trajnog invaliditeta.

Kroz uslugu mOsiguranje korisnicima je sada dostupna i polica „Kvarner VIG putno zdravstveno osiguranje“, koja je također namijenjena svim novim i postojećim Vip privatnim i poslovnim pretplatnicima, kao i Vipme korisnicima unutar dobne skupine od 18 do 70 godina. Polica pokriva troškove liječenja u inozemstvu do 15.000 eura i troškove gubitka prtljage u vrijednosti do 250 eura, a ugovara se na razdoblje od 5, 8 ili 15 dana. Vip korisnici policu zdravstvenog osiguranja mogu ugovoriti za sebe, ali i za još 4 člana obitelji, dok cijena police ovisi o broju osiguranih osoba i duljini trajanja samog putovanja. Ukoliko se Vip korisnik osigura na razdoblje od 5 dana policu će platiti 65,00 kuna, a ako dodatno osigura i do četiri člana obitelji, istu će policu platiti 110,00 kuna. Ovim su zdravstvenim osiguranjem pokrivene sve europske zemlje, kao i Turska, Maroko te Tunis.

Sam postupak aktivacije polica osiguranja „Vip osiguranje powered by Kvarner VIG“ i „Kvarner VIG putno zdravstveno osiguranje“ izrazito je jednostavan. Nakon što korisnik pošalje SMS sadržaja „Osiguraj“ na broj 8110 povratno dobiva SMS s linkom koji ga vodi na web aplikaciju za aktivaciju police osiguranja. Zbog sigurnosti korisničkih podataka pristup web aplikaciji je moguć isključivo putem mobilnih uređaja unutar Vip mreže (ne i WiFija). Pomoću jednostavnog i preglednog izbornika korisnik odabire policu osiguranja, a nakon unosa osobnih podataka i kupnje police prima SMS s potvrdom plaćanja. Od tog je trenutka korisnik osiguran, na adresu elektronske pošte dobiva policu osiguranja i uvjete korištenja, a troškovi aktivacije osiguranja naplatit će se na njegovu telefonskom računu. Vipnet je do sada uslugom mOsiguranja u suradnji s Kvarner VIG-om osigurao više od 30.000 korisnika, što je samo jedan u nizu pokazatelja iznimnog zanimanja korisnika za ovu uslugu.

– S obzirom na veliku zainteresiranost naših korisnika za uslugu mOsiguranje, odlučili smo otići  korak dalje te im ponuditi novu policu osiguranja uz mogućnost odabira brojnih dodatnih mogućnosti. Vip je pokretanjem usluge mOsiguranje dao novi impuls u razvoju usluga m-trgovine i mobilnih plaćanja, za koje je danas jasno kako će u skoroj budućnosti biti sve zastupljenije na domaćem telekomunikacijskom tržištu. – rekao je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike.

Vipnet će biti posrednik u naplati osiguranja, a police osiguranja izdaje osiguravajuće društvo Kvarner Vienna Insurance Group, inače dio grupacije Vienna Insurance Group. Radi se o jednoj od vodećih osiguravateljskih grupacija u Centralnoj i Istočnoj Europi, a zastupljena je u 25 zemalja s preko 54 tvrtke kćeri.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.